Residence:house Mr Zen Style by Teruo Miyahara

Teruo Miyahara Shows The House Mr Zen Style Residence

Teruo Miyahara, the creative mind behind the awarded design Residence by Teruo Miyahara says, House Mr has a split level floor plan chosen to achieve maximum value in a small footprint by the steel frame structure. The dining room hangs over a free span area that accommodates the garage. The stairs next to the patio connect each room without a corridor. Therefore, when standing in the kitchen, one can feel that the whole atmosphere of the house: from the entrance, the living and dining rooms to the Japanese tea room. The Zen style patio provides natural light to all rooms with privacy for the urban residence. .

Residence:house Mr Zen Style by Teruo Miyahara Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=85680

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2019 Design Prize - designsprize.com - All Articles